POTRZEBUJESZ
100 ml oleju kokosowego tłoczonego na zimno
80g karobu
30ml Bio syropu daktylowego
1 łyżka cynamonu
1 łyżka Bio esencji waniliowej
80g orzechów laskowych
WYKONANIE
Olej kokosowy rozpuść w kąpieli wodnej.
Starannie wymieszaj z karobem, syropem daktylowym, cynamonem
i esencją waniliową.
Foremki do produkcji domowej czekolady wyłóż orzechami. Jeśli
nie posiadasz takich foremek, świetnie sprawdzą się te do lodu.
Czekoladki włóż do lodówki na całą noc.
podawaj wyjęte bezpośrednio z lodówki.
Ja oleje tłoczę sama w prasie Wartmann III generacji.
Dostaniesz ją z rabatem -5% po wpisaniu hasła – SUROWAKUCHNIAMARTY
Całego darmowego E-booka ze świątecznymi słodyczami, z którego pochodzi ten przepis możesz pobrać tutaj – https://surowakuchniamarty.pl/swiateczny-e-book/
Moje przepisy w formie pełnowartościowego E-booka kupisz tutaj – www.surowakuchniamarty.pl