21.12.2021 |
Przepisy
Błyskawiczne w wykonaniu marcepanki.
Potrzebujesz
- 400g moczonych 4 godziny, odcedzonych naturalnie
blanszowanych migdałów - 5 łyżek Raw Bio syropu z agawy
- 2 łyżki świeżo tłoczonego oleju kokosowego
- 2 łyżki mąki migdałowej
- 1 łyżka naturalnego aromatu migdałowego
- (+100g kruszonych migdałów do obtoczenia)
Wykonanie
Ja użyłam do wykonania WIELOFONKCYJNEGO ROBOTA KUCHENNEGO MAGIMIX.
Którego możesz zamówić korzystając z mojej zniżki -5% po wpisaniu hasła SUROWAKUCHNIAMARTY
Rozdrobnij powyższe składniki w robocie kuchennym.
Z uzyskanej masy uformuj niewielkie batoniki, obtocz w kruszonych
migdałach i wstaw do lodówki.
GOTOWE!
Przepis pochodzi z mojego darmowego E-booka którego możesz pobrać TUTAJ