Marcepanki

Błyskawiczne w wykonaniu marcepanki.

 

Potrzebujesz 

 

  • 400g moczonych 4 godziny, odcedzonych naturalnie
    blanszowanych migdałów
  • 5 łyżek Raw Bio syropu z agawy
  • 2 łyżki świeżo tłoczonego oleju kokosowego
  • 2 łyżki mąki migdałowej
  • 1 łyżka naturalnego aromatu migdałowego
  • (+100g kruszonych migdałów do obtoczenia)

 

Wykonanie

 

Ja użyłam do wykonania WIELOFONKCYJNEGO ROBOTA KUCHENNEGO MAGIMIX.

Którego możesz zamówić korzystając z mojej zniżki -5% po wpisaniu hasła SUROWAKUCHNIAMARTY 

TUTAJ

 

 

Rozdrobnij powyższe składniki w robocie kuchennym.
Z uzyskanej masy uformuj niewielkie batoniki, obtocz w kruszonych
migdałach i wstaw do lodówki.

GOTOWE!

 

 

Przepis pochodzi z mojego darmowego E-booka którego możesz pobrać TUTAJ