13.07.2021 |
Przepisy
Brak Ci czasu na wymyślanie w kuchni?
Ja też nie lubie spędzać tam całego dnia, dlatego też moje dania są szybkie, przy czym bardzo wartościowe.
Sos-pasta czosnkowa
Potrzebujesz
- szklanka śmietany z nerkowców (przepis znajdziesz TUTAJ)
- 1 avocado
- 3-4 ząbki czosnku
- sok z połowy limonki
- sól himalajska
- natka pietruszki
- pieprz ziołowy
- 2 łyżki świeżego oleju z pestek dyni
Przygotowanie
Śmietanę, avocado. czosnek, sok z limonki, sól himalajską zblenduj tak, by zostały lekkie grudki.
Całość przełóż do miseczki.
Obsyp natką pietruszki, polej olejem z pestek dyni i przypraw pieprzem.
Gotowe!
E-booka z moimi wegańskimi, szybkimi przepisami znajdziesz TUTAJ.
Sprzęty na których pracuje w mojej kuchni pochodzą ze sklepu www.ronic.pl w którym na hasło SUROWAKUCHNIAMARTY macie -5% zniżki.